21.7 C
Craiova
joi, 19 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentScandal într-un apartament din Târgu Jiu

Scandal într-un apartament din Târgu Jiu

Un echipaj de poliție a fost amenințat cu moartea, noaptea trecută, în timpul unei intervenții la un scandal izbucnit într-un apartament din Târgu Jiu.

Potrivit IPJ Gorj, doi dintre bărbații găsiți la adresa respectivă au avut un comportament violent față de oamenii legii.

„În noaptea de 16 spre 17 ianuarie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui apartament de pe raza municipiului Târgu Jiu, mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică. Cu ocazia intervenției, doi bărbați, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-au manifestat agresiv față de forțele de ordine și le-ar fi adresat totodată și amenințări cu moartea, împreună cu alți doi bărbați, de 36 și 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Ulterior, agresorii au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind dispusă efectuarea de cercetări de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea stabilirii situației de fapt“, potrivit IPJ Gorj.

Doi dintre bărbați, precum și o femeie, care se aflau în apartament, au formulat plângeri penale

Doi dintre bărbați, precum și o femeie, care se aflau în apartament, au formulat plângeri penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă și violare de domiciliu.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar plângerile cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ultraj, purtare abuzivă și violare de domiciliu, au fost înaintate către unitatea de parchet competentă“, mai precizează IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

20 de răniţi după ce un autobuz din Kosovo...

Aproximativ 20 de pasageri ai unui autobuz din Kosovo...

ȘTIRI GdS