16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Bovină abandonată pe marginea unui drum

Gorj: Bovină abandonată pe marginea unui drum

O bovină în stare precară a fost abandonată de proprietar pe marginea unui drum din comuna gorjeană Telești. Un localnic a alertat autoritățile.

La fața locului au sosit reprezentanții Direcției pentru managementul deșeurilor și protecția animalelor Gorj, care au anunțat în prealabil și poliția.

„Ieri, 16.01.2021, ne-am deplasat, împreună cu Poliția Animalelor Gorj, în localitatea Telești, unde am primit o sesizare cu privire la rele tratamente aplicate unui animal – bovină, lăsat pe marginea drumului, de aproximativ, trei zile. Ajunși la fața locului am constat că sesizarea este reală și am luat legătură cu medicul veterinar din zonă, pentru a asigura tratamentul necesar, dar și cu adăpostul de animale Asociația „Măriuța”, din județul Dolj, pentru plasarea sa în siguranță, lucru care s-a și întâmplat.
În cadrul acestui adăpost animalul va primi asistență medicală de urgență, precum și hrana necesară.
Cei de la Poliția Animalelor Gorj au întocmit, în acest caz, dosar penal proprietarului”, a declarat Luis Popa, directorul Direcției pentru managementul deșeurilor și protecția animalelor Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS