19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieGorj: Directorii de școli nu au fost găsiți la program, în urma unui control al ISJ

Gorj: Directorii de școli nu au fost găsiți la program, în urma unui control al ISJ

Câțiva directori de unități de învățământ din județul Gorj nu au fost găsiți în școli. Inspectoratul Școlar Județean Gorj a reluat de joi inspectiile în școli.

Se verifică prezența la ore, notarea ritmică, respectarea legislației în vigoare, consemnarea corectă a lucrărilor scrise în cataloage, respectarea programului de lucru al directorilor unităților de învățământ, al personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic, documentele școlare etc.

Controalele au loc în toate unitățile de învățământ din județ

De asemenea, se verifică modul în care a fost parcursă materia prin inspectii de specialitate la ore. Controalele au loc în toate unitățile de învățământ din județ și în toate structurile acestora. Dana Constantinescu, șefa ISJ Gorj, a precizat că verificările sunt în desfășurare, însă în câteva unități de învățământ lipseau directorii.

Situația cu măsurile luate, prezentată la începutul săptămânii viitoare

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj a precizat că vor fi făcute analize de la caz la caz și vor fi propuse sancțiuni, dacă se va impune acest lucru. Situația cu măsurile luate va fi prezentată la începutul săptămânii viitoare, după cum a menționat Dana Constantinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS