17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Un tânăr beat și cu permisul reținut a provocat un accident rutier

Gorj: Un tânăr beat și cu permisul reținut a provocat un accident rutier

Un tânăr beat și cu permisul auto reținut de poliție a fost implicat noaptea trecută într-un accident rutier în comuna gorjeană Baia de Fier.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Bumbești-Pițic, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 C Baia de Fier, din direcția Poienari către Baia de Fier, ar fi pierdut controlul asupra direcție de mers și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț.

Polițiștii au stabilit că tânărul figurează în bazele de date ale Poliției Române cu permisul de conducere reținut

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul figurează în bazele de date ale Poliției Române cu permisul de conducere reținut. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată în perioada de suspendare a dreptului de a conduce.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS