9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAu greșit bibliografia de concurs pentru postul de director de îngrjiri cu 10 zile înainte de examen

Au greșit bibliografia de concurs pentru postul de director de îngrjiri cu 10 zile înainte de examen

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au greșit bibliografia de concurs cu 10 zile înaintea probei scrise. Este vorba de concursul pentru postul de director de îngrijiri medicale care este încă ocupat interimar de asistenta medicală Claudia Motea. În vară a fost organizat un concurs pentru ocuparea postului respectiv, însă niciunul dintre cei doi candidați nu a reușit să promoveze proba scrisă.

Astfel, Claudia Motea a primit la proba scrisă nota 4,52, iar al doilea candidat Marian Mischie nota 1,45. A fost publicat anunțul pentru al doilea concurs, însă, „dintr-o eroare materială, la pct.15 din bibliografie, în loc de IIGR 286/2011, s-a tehnoredactat HGR 153/2018”, conform Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Eroarea a fost semnalată cu 10 zile înainte de proba scrisă.

Concursul are loc pe 11 octombrie

Proba scrisă la concursul pentru postul de director de îngrijri medicale va avea loc în data de 11 octombrie. Pe 15 octombrie este programată susținerea proiectului de management, iar în data de 21 octombrie interviul pentru postul de director medical. În bibliografia de concurs sunt cuprinse 15 ordonanțe, ordine și legi. Participanții la concurs trebuie să întocmească și un proiect de management pe care să îl prezinte în cazul în care vor reuși să treacă de proba scrisă. Este de precizat că numai postul de director de îngrijiri medicale nu este ocupat de concurs.

În rest, toți directorii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu care fac parte din Comitetul Director sunt numiți prin concurs. Este vorba de managerul Dumitru Vienescu, directorul medical Constantin Dinu, directorul financiar Ion Pogonaru și Cristinel Toma, directorul tehnic, adminstrativ și de patrimoniu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS