6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean caută 14 asistenți principali pentru ATI COVID

Spitalul Județean caută 14 asistenți principali pentru ATI COVID

Șefii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au aprobat încadrarea a 14 asistenți medicali principali în baza unui contract de prestări servicii. Personalul medical este necesar Compartimentului ATI COVID, din cadrul Secției Boli Infecțioase.

În data de 27 septembrie va avea loc o selecție de oferte, în vederea atribuirii contractului de prestări servicii medicale. „Modalitatea de atribuire este o procedura internă de selecție…Durata contractului va fi până la data de 31.12.2021, cu posibilitate de prelungire în funcție de necesități, conform prevederilor legale, dar și cu clauză de reziliere în momentul în care postul va fi ocupat prin concurs sau când numărul cazurilor de pacienți infectați cu Covid se va reduce.

Serviciile vor fi prestate în baza graficului de lucru întocmit de către Medicul Coordonator al compartimentului ATI COVID. Se vor încheia un număr maxim de 14 contracte de prestări servicii care vor acoperi necesarul de personal de 14 asistenți principali cu jumătate de normă. Pot să depună ofertă de preț orice asistent medical principal cu studii medii, postliceale, studii superioare de scurtă durată și studii superioare. Numărul de ore pentru care se vor încheia contractele sunt: minim 80 ore/luni pentru asistență medicală”, conform Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Angajează și infirmiere și îngrijtoare la ATI COVID, fără concurs

Este de amintit că tot pentru ATI COVID este în derulare o selecție de personal, fără concurs pentru 12 posturi de infirmier debutant și îngrijitoare. Pentru cele 6 posturi de infirmier debutant au fost depuse 28 de dosare. Din cauza numărului ridicat de candidați, va avea loc în data de 27 septembrie un interviu pentru selecția celor 6 viitoare angajate. Pentru cele 6 posturi de îngrijitoare au fost depuse 11 dosare. Interviul este programat în data de 28 septembrie. Cele 12 posturi vor fi ocupate pe o perioadă determinată de timp și nu mai mult de 30 de zile de la încetarea stării de alertă instituită în pandemia de coronavirus.

Au renunțat testele grilă în cazul concursului de la ATI II

Pentru un alt concurs, șefii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au decis să renunțe la testele grilă. Este vorba de concursurile de angajare de la Secția ATI II. Pentru a elimina orice suspiciuni de fraudă, s-a decis introducerea unei lucrări scrise pe baza bibliografiei de concurs.

În total se fac angajări prin concurs pentru 16 posturi de asistente medicale și infirmiere și chiar pentru un post de moașă. Este vorba de un total de 16 posturi la Secția Neurologie și la Secția ATI II. Astfel, au fost scoase la concurs: cinci posturi de infirmier debutant la Secția Neurologie, două posturi de asistent medical debutant la Sectia ATI II, cinci posturi de asistent medical la La Sectia ATI II, trei posturi de infirmier debutant la Secția ATI II. Mai este disponibil un post de post moașă la Blocul Nașteri. Dosarele se depun până în data de 1 octombrie. De asemenea, concursurile vor avea loc pe întreaga perioadă a lunii octombrie și se vor încheia pe 1 noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS