6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Polițiștii locali, verificați cu alcooltestul

Târgu Jiu: Polițiștii locali, verificați cu alcooltestul

Poliția Locală Târgu Jiu va introduce fiola pentru oamenii legii. Măsura a fost luată de către conducerea instituției, după ce un polițist local, de la Serviciul Rutier, a fost depistat băut la volanul mașinii de poliție.

Polițistul a ajuns în fața comisiei de disciplină. Viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, a declarat că verificarea cu alcool testul se va face periodic, prin sondaj. La nivelul Poliție Locale există un regulament care prevede ce au voie și ce nu au voie să facă angajații. Este menționată în mod expres interdicția de a consuma alcool în timpul programului de lucru.

Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu, a precizat că subalternii săi au primit regulamentele și le au asumate prin semnătură. „Este un eveniment nedorit, dar au fost luate toate măsurile pentru a nu mai avea parte de așa ceva. Sunt angajați și angajați. Fiecare răspunde pentru faptele sale. Poliția Locală Târgu Jiu face zi de zi demersuri să își îmbunătățească imaginea prin acțiuni. Din acest motiv, orice abatere a salariaților va fi sancționată, potrivit propunerilor Comisiei”, a declarat Florin Băluță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS