9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjConcursuri pentru 15 șefi de secție din Spitalul Județean Târgu Jiu

Concursuri pentru 15 șefi de secție din Spitalul Județean Târgu Jiu


Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a declanșat procedurile pentru organizarea concursurilor pentru șefi de secții la unitatea medicală.

Este vorba de 15 posturi de șefi de secție pentru care pot fi depuse dosarele. Concursul va avea loc luna viitoare. Concursul va avea loc pentru ocuparea funcțiilor de șef la următoarele secții: Endocrinologie; Neonatologie; Neurologie; ATI I; Chirugie generală I; ATI II; ORL; Oftalmologie; Recuperare, medicină fizică și balneologie; Boli Infecțioase; Dermato-venerologie; Laborator radiologie și imagistică medicală; Laborator Explorări funcționale; Serviciul Anatomie patologică; Serviciul Medicină Legală.

La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel pulin 5 ani în specialitatea postului. Persoanele interesate pot să depună deja dosarele pentru a participa la concursuri.

Concurs și pentru Comitetul Director

Există și șefi de secție care își vor păstra funcțiile, dat fiind faptul că au fost numiți în baza unor concursuri. Mai mult de jumătate din secții au însă șefi interimari. Aceștia vor fi înlocuiți de luna viitoare, în cazul în care vor fi organizate concursurile și vor fi selectați noii șefi.

Potrivit conducerii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, viitorii șefi de secție din cadrul unității medicale vor avea contracte de mandat pe 4 ani. Proiectul de mandat al acestora va trebui să fie în limitele Planului de management cu care a câștigat concursul actualul director al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu. Actualul manager a declarat că va avea loc și un concurs pentru selectarea membrilor Comitetului Director. Este vorba de directorul medical, directorul economic și directorul de îngrijiri. Director medical interimar Constantin Dinu a anunțat că va participa la concursul pentru postul pe care îl ocupă în prezent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS