20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjÎncă trei decese din cauza coronavirusului în județul Gorj

Încă trei decese din cauza coronavirusului în județul Gorj

Încă trei decese din cauza coronavirusului au fost înregistrate în județul Gorj.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 799 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată; 7264 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 6638 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 336 persoane au decedat.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate trei decese: femeie în vârstă de 55 ani- comorbidități: hipotiroidism; femeie în vârstă de 67 ani- comorbidități: fibrilație atrială, insuficiență cardiacă clasa NYHA IV, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, atrofie corticală și stenoză aortică; bărbat în vârstă de 83 ani- comorbidități: hipertensiune arterială și hipoxemie.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 59 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: 51 teste pozitive de la laboratorul din sistemul public; 8 teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat. Până astăzi, 6 martie 2021, ora 14.00, s-au primit 36.739 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 32.043 persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS