17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Doi turiști, depistați conducând ilegal ATV-uri în stațiunea Rânca

Gorj: Doi turiști, depistați conducând ilegal ATV-uri în stațiunea Rânca

Doi turiști au fost depistați duminică, în timp ce conduceau ilegal ATV-uri în stațiunea Rânca.

Astfel,polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat în trafic, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un ATV pe DN 67 C Zona Turistică Montană Rânca, având permisul de conducere anulat.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană având permisul de conducere anulat.

De asemenea, un tânăr, de 25 de ani, din municipiul București, a fost depistat în timp ce conducea un ATV pe DN 67 C  Zona Turistică Montană Rânca, fără a poseda permis de conducere. Din verificările efectuate s-a stabilit că, acesta i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice, de către, un bărbat, de 38 de ani, din municipiul București. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS