26.8 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Femeie de 86 de ani, dispărută de la locuința fiului

Gorj: Femeie de 86 de ani, dispărută de la locuința fiului

O femeie, de 86 de ani, din județul Dolj, este căutată de poliție, după ce a dispărut de la locuința fiului, care se află în Gorj.

Astfel, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi ieri de către un bărbat, de 53 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul că mama sa, Bogdan Ana, de 86 de ani, din comuna Mîrșani, județul Dolj, care locuiește la domiciliul acestuia, în după amiaza zilei de ieri, a plecat în mod voluntar de acasă și nu a mai revenit.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești și lucrători din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, pentru efectuarea de verificări.

În momentul plecări femeia era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, vestă de culoare neagră, pe cap un batic de culoare neagră, iar în picioare papuci de cauciuc de culoare închisă.

Semnalmente – înălţime de 1,55 m, greutate aprox. 50 kg, față ovală, păr cărunt tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, la ochiul stâng un defect, privește spre stânga. Persoanele care pot oferii informații care să ajute polițiștii în identificarea femeii, sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS