21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Un șef de ocol silvic, doi pădurari și doi ingineri silvici, în arest la domiciliu

Gorj: Un șef de ocol silvic, doi pădurari și doi ingineri silvici, în arest la domiciliu

Un șef de ocol silvic din Gorj, doi ingineri silvici, doi pădurari și un administrator de firmă au fost trimiși aseară în arest la domiciliu pentru infracțiuni multiple.

De asemenea, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile pentru alţi 4 inculpaţi, angajaţi (2 drujbişti şi 2 şoferi) ai unei societăți comerciale care e ocupă cu exploatarea lemnului.

Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea preventivă, pentru 24 de ore a altor 3 persoane, suspecte în dosar.

Este vorba de un alt administrator de firmă, societate comercială cu profil exploatări forestiere, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, dare de mită, instigare la folosirea fără drept a instrumentelor speciale de marcat în formă continuată, instigare la tăiere nelegală de arbori în formă continuată, instigare la furt de arbori în formă continuată şi evaziune fiscală în formă continuată.

Între cei trei reținuți se mai află unul angajat al societăţii comerciale cu profil exploatări forestier, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat și alte infracțiuni silvice și nu numai, precum și „suspectul F.P.I. zis N…, având calitatea de angajat al societăţii comerciale cu profil exploatări forestiere SC Ş… SRL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, complicitate la furt de arbori în formă continuată şi complicitate la evaziune fiscală în formă continuată”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS