16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorjeni depistați băuți la volan

Gorjeni depistați băuți la volan

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Mătăsari, a fost depistat pe 19 septembrie în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Cursaru, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană având acest drept suspendat. De asemenea, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat pe 19 septembrie în trafic, un bărbat, de 50 de ani, din comuna Polovragi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Scorilo din comuna Polovragi,  fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS