9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Gorj: Mâine se opreşte apa în cinci localităţi

Gorj: Mâine se opreşte apa în cinci localităţi

Compania de Apă Oltenia a anunţat întreruperea alimentării cu apă potabilă în unele localitățile de pe traseul conductei de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, mâine, 25 martie, între orele 11.00 – 24.00. Măsura a fost luată în scopul remedierii unei avarii la această conductă, produsă în zona localitatii Rovinari, județul Gorj.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități din județul Gorj:

  • Comuna Câlnic;
  • Comuna Teleşti;
  • Oraşul Rovinari;
  • Comuna Bâlteni;
  • Comuna Plopşoru;

Utilizatorii de apă potabilă din localitățile menționate tebuie să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente.
Compania de Apă Oltenia, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...