Acasă Local Gorj Coronavirus în România. Pacientul din Gorj, declarat vindecat, nu va fi externat...

Coronavirus în România. Pacientul din Gorj, declarat vindecat, nu va fi externat încă din spital

-

Tânărul din Gorj, infectat cu coronavirus și declarat vindecat de medici, nu va fi externat luni din spital. Duminică, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că tânărul nu poate fi lăsat să plece acasă, unde membrii familiei acestuia sunt în izolare.

„Este negativ, urmează sa fie externat, dar tocmai asta discutăm că nu se poate întoarce în rândul familiei. Aceasta este izolată și aceștia pot să dezvolte simptome în 14 zile. Trebuie să găsim o soluție pentru el, să rămână într-un loc. Este sănătos, va rămâne la spital sau la Gorj, la un hotel, dar nu în familie”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

​Dintre cele trei persoane depistate pozitiv cu virusul COVID-19 pe teritoriul României doar doi pacienți mai sunt purtători ai virusului, starea lor fiind staționară, potrivit ultimei comunicări a Ministerului Sănătății. În acest moment, la nivel național, sunt 52 de persoane în carantină și 8.085 de persoane în izolare la domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.