Acasă Local Gorj Două minore date dispărute, căutate de poliţişti

Două minore date dispărute, căutate de poliţişti

-

La data de 19 noiembrie poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de o tânără, de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că în această dimineață, în jurul orei 8:00, nepoatele sale Bălăceanu Aurelia Violeta și Cazan Maria Sunamita, ambele de 13 ani, din aceeaşi localitate, ar fi plecat la cursuri, iar în jurul orelor 11:00, au plecat în mod voluntar de la şcoala unde sunt eleve şi până în prezent nu au mai revenit.

Semnalmente :

  • Bălăceanu Aurelia Violeta – înălţime 1,60 m, greutate aproximativă 48 kg, ochi căprui, păr negru lung, la plecare era îmbrăcată cu trening roz cu gri, fiind încălțată cu pantofi sport, de culoare albă.
  • Cazan Maria Sunamita, înălţime 1,60 m, greutate aproximativă 50 – 55 kg, la plecare era îmbrăcată cu o geacă neagră de fâș, pantaloni negri, fiind încălțată pantofi de culoare neagră.

Din primele verificări a reieșit faptul că minora Bălăceanu Aurelia Violeta este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...