9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn băiețel de 2 ani, a ajuns la Spitalul din Motru după ce a fost bătut cu violență

Un băiețel de 2 ani, a ajuns la Spitalul din Motru după ce a fost bătut cu violență

Un băiețel, în vârstă de 2 ani, din Motru, Gorj, a ajuns marți la spitalul municipal, cu multiple leziuni pe corp. Copilul a prezintă două lovituri și în zona capului, pe frunte. Mama copilului a fost cea care și-a adus fiul la spital, când a venit acasă de la serviciu și l-a găsit bătut.

Micuțul mai are un frate, de 6 ani. Cei doi au rămas noaptea trecută acasă, alături de tatăl lor, angajat la o firmă de prelucrarea lemnului. Când au văzut starea copilului, medicii de la Motru au alertat poliția. Astfel, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie și rele tratamente aplicate minorului.

Tatăl micuțului bătut urmează să fie audiat de polițiștii motreni. Bărbatul este suspect în acest caz. „Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Motru, ar fi exercitat acte de violența asupra fiului său de 2 ani.”, a precizat în urmă cu puțin timp Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Medicii au luat hotărârea să în trimită pe băiețel la Spitalul din Craiova pentru investigații complexe. O comisie din cadrul DGASPC Gorj a ajuns, de asemenea, la Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS