17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDouă ordine de protecție pentru violență în familie, emise de poliţişti

Două ordine de protecție pentru violență în familie, emise de poliţişti

Două ordine de protecție au fost emise luni de polițiștii gorjeni împotriva unui tânăr, de 18 ani, și a unui bărbat, de 48 de ani.

Poliţiştii din Rovinari au fost sesizaţi de un bărbat, de 45 de ani, din localitate, că a fost agresat fizic de fiul său, de 18 ani. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul, aflându-se la domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra tatălui său. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva tânărului.

Poliţiştii din Novaci au fost sesizaţi de o femeie, de 42 de ani, din comuna Baia de Fier, că soțul său provoacă scandal la domiciliu. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul, de 48 de ani, d pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei şi ameninţări asupra soacrei şi fiului său, de 24 de ani. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare. Totodată, poliţiştii au emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, agresorul fiind evacuat temporar din locuință. Acestuia i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoanele vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS