Acasă Local Gorj Bătaie pe străzile din Târgu jiu

Bătaie pe străzile din Târgu jiu

-

Un tânăr de 16 ani, din Târgu Jiu prins de poliţia din Târgu Jiu după ce a bătut un bărbat de 24 de ani şi a fugit de la faţa locului. Acum tânărului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Potrivit IPJ Târgu Jiu, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, despre faptul că prietenul său a fost agresat fizic.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după care a plecat de la fața locului.

Tânărul de 16 ani a fost găsit

În urma căutărilor efectuate de poliţişti tânărul de 16 ani a fost identificat pe raza municipiului, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.
Tânărul rănit a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracțiunea de omor.
În cauză cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Gorj.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

NASA vrea să angajeze specialist cu abilități în criptomonede

Nasa, agenția responsabilă pentru cercetarea spațiului, recrutează un candidat cu o gamă largă de abilități. Printre principalele abilități, candidatul trebuie să aibă experiență în criptomonede și tehnologie blockchain.