10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu angajează nouă șefi de secție

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu angajează nouă șefi de secție

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a scos la concurs nouă posturi de șef de secție. Au fost publicate anunțurile pentru organizarea concursului. Medicii care vor să ocupe un post de conducere trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate.

De asemenea, pentru ocuparea funcției de șef al Laboratorului de analize medicale, la concurs vor fi acceptați doar medici primari sau specialiști cu o vechime de cel puțin cinci ani în specialitatea medicină de laborator. „Am continuat să scoatem la concurs posturile de șef de secție la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este un număr de nouă posturi de șef de secție la secțiile Medicină Internă I, II, Urologie, Boli Infecțioase, Dermatologie, Oncologie, Laboratorul de Analize Medicale, Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și încă un laborator.

Concursurile pentru ocuparea posturilor se vor desfășura între 31 și 90 de zile de la publicarea în Viața Medicală. După ce vor fi finalizate aceste concursuri, vom scoate la concurs restul posturilor rămase vacante sau care nu se vor ocupa de data aceasta. Este posibil pentru că s-a mai întâmplat și la primul val de posturi vacante“, a spus Ion Borhină, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Probă scrisă, practică și interviu

Înscrierile pentru ocuparea posturilor de șef de secție în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu se fac în termen de 15 zile de la data publicării. „Persoanele sancţionate în ultimii doi ani de către unităţile la care au fost angajate sau de către Colegiul Medicilor din România nu pot participa la concursurile sau la examenele pentru ocuparea funcţiei de şef de secţie. Concursul va consta într-o probă scrisă, probă practică şi interviu, în cadrul căruia va fi susţinut proiectul de management. Taxa de participare este de 250 de lei şi se achită la casieria unităţii sanitare“, a mai spus Ion Borhină, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS