Acasă Local Gorj Doi tineri, de 17 și 19 ani, răniți într-un accident rutier

Doi tineri, de 17 și 19 ani, răniți într-un accident rutier

-

Doi tineri, de 17, respectiv 19 ani, au fost răniți joi într-un accident rutier petrecut în comuna gojeană Borăscu.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că o persoană de sex masculin, în timp ce conducea un autoturism  pe DC 79 A , într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un cap de pod, aflat pe partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma impactului a survenit rănirea unui tânăr de 17 ani şi a unei tinere, de 19 ani, din localitatea Borăscu, ambii pasageri în autoturism.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie, iar în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, de 30 de ani, din comuna Borăscu. A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate....