5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSoț și soție, reținuți pentru tentativă de omor și alte infracțiuni

Soț și soție, reținuți pentru tentativă de omor și alte infracțiuni

Un bărbat și o femeie, din comuna gorjeană Bâlteni, au fost reținuți aseară de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub acuzația de tentativă de omor și alte infracțiuni. Cei doi au intrat ieri, în curte, peste un localnic, de 34 de ani, din satul Peșteana-Jiu, și l-au lovit o o bâtă și cu un cuțit. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

„În cauză este începută urmărirea penală şi se fac cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, violare de domiciliu şi lovire şi alte violenţe, de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu sprijinul organelor de cercetare ale poliţiei judiciare.

Sesizarea a fost făcută prin serviciul unic de urgenţă 112 de către soţia proprietarului imobilului unde s-a petrecut conflictul. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în dimineaţa zilei de 31 iulie 2019, B.C.şi B.N., soţ şi soţie, au intrat fără drept în curtea locuinţei familiei Z. din comuna Bîlteni, sat Peşteana-Jiu, înarmaţi cu o bâtă de baseball (soţul) şi cu un cuţit (soţia) şi pe fondul unui conflict mai vechi, folosindu-se de obiectele menţionate, au exercitat acte de violenţă faţă de persoana vătămată B.B.I., aflată la domiciliul soţilor Z. Persoana vătămată a fost transportată de urgenţă la spital, unde s-a intervenit chirurgical, iar conform concluziilor preliminare ale medicului legist, leziunile produse în conflict i-au pus în primejdie viaţa.”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS