17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjExpoziție de biciclete electrice în centrul orașului Târgu Jiu

Expoziție de biciclete electrice în centrul orașului Târgu Jiu

O expoziție de biciclete electrice va avea loc astăzi în centrul orașului Târgu Jiu. Producătorul de biciclete electrice Bike Electric Quadrini va fi prezent în Piața Prefecturii, chiar înaintea spectacolului susținut de Taraful „Constantin Lătărețu” și Damian Drăghici & Brothers.

Entitatea economică nou înființată are în acest moment 10 angajați și a anunțat că vor urma, în curând, și alte recrutări de personal, în așa fel încât alte 10 persoane să lucreze aici până la sfârșitul anului. Pentru anul următor, producătorul și-a anunțat intenția de a investi în unitatea ce-și desfășoară activitatea în fosta fabrică de confecții de la Coloana Infinitului, peste un milion de euro din fonduri europene, urmând să ajungă la 60 de angajați.

Înaintea concertului din această seară, vor fi prezentate primele biciclete electrice asamblate la Târgu Jiu. Producătorul a anunțat că unele subansamble vor fi produse la Peștișani, dar la Târgu Jiu se asamblează modelul de bicicletă ”Dacicleta”.

Cetățenii vor putea testa aceste produse în centrul municipiului, începând cu ora 19.00. Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță că va sprijini astfel de demersuri ale producătorilor din oraș, inclusiv ale întreprinderilor mici care asigură locuri de muncă pentru locuitori și contribuie la bugetul local, mai ales prin comercializarea de mărfuri produse aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS