Acasă Local Gorj Fostul sindicalist Cristea Fluerătoru, încarcerat

Fostul sindicalist Cristea Fluerătoru, încarcerat

-

Fostul lider de sindicat din mineritul din Motru, Cristea Fluerătoru, a fost încarcerat miercuri în Penitenciarul Târgu Jiu.

Acesta a fost condamnat definitiv la 7 ani și jumătate de închisoare. Poliţiştii din Motru au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 7 ani şi 6 luni închisoare, emis de Tribunalul Gorj pe numele lui Cristea Fluerătoru. Sindicalistul, de 49 de ani, din municipiul Motru, a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Târgu Jiu. Cel condamnat renunțase de mai mulți ani la activitatea sindicală, însă era și întreprinzător, fiind implicat în tot felul de afaceri în Motru și nu numai.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...