19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSute de pensionari, transport gratuit în stațiunea Săcelu

Sute de pensionari, transport gratuit în stațiunea Săcelu

Sute de pensionari din municipiul Târgu Jiu vor merge și în acest an în stațiunea balneo-climaterică Săcelu, beneficiind de transport gratuit din partea municipalității.

Este vorba de bătrânii înscriși la cluburile vârstei a treia și la clubul „Magnolia“ din oraș. Alina Toader, directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a declarat că vor fi organizate două serii în stațiunea Săcelu. Prima serie este programată pe 8 iulie și va avea o durată de șapte zile. A doua serie va debuta pe 15 iulie. Alina Toader a precizat că în ultimii 15 ani primăria a asigurat transport gratuit la Sălceu pentru pensionari de la cluburile vârstei a treia. Plecarea va fi la ora 08.45, din fața clubului din strada Olteniței. Va mai fi o stație la Gara Târgu Jiu.

Serviciile de transport costă 8.000 de lei

Transportul la Săcelu va costa 8.000 de lei. Vor fi puse la dispoziția pensionarilor două autocare dotate cu aer condiționat. Bătrânii care vor să meargă gratuit la Săcelu au nevoie de un act medical de la un medic specialist sau o recomandare de la un medic de familie. Autoritățile se tem ca bătrânii să nu fie afectați de temperaturile ridicate și din acest motiv sunt obligatorii documentele medicale. Taxa de intrare la centrul de agrement și bazinele cu nămol este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Nu sunt disponibile decât bazinele exterioare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS