11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEducatieUn eliminat în Gorj, după prima probă a examenului de bacalaureat

Un eliminat în Gorj, după prima probă a examenului de bacalaureat

La nivelul județului Gorj s-au prezentat la prima probă a Examenului de Bacalaureat 2.873 de elevi. Unul dintre aceștia a părăsit sala de examen, după ce a fost prins copiind.

3.010 candidaţi din județul Gorj s-au înscris pentru a susţine examenul maturității, ale cărei probe scrise au început luni cu limba şi literatura română. 137 dintre cei înscriși la prima probă au absentat.

De asemenea, un elev de la Liceul Energetic a fost eliminat la prima probă, după ce a fost prins copiind. Pe 2 iulie, se va desfăşura proba la limba şi literatura maternă, iar miercuri, 3 iulie, va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată joi, 4 iulie.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 8 iulie (ora 12.00). Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12.00-16.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS