Acasă Local Gorj Simona Halep a urcat pe Transalpina, la Stâna Ștefanu

Simona Halep a urcat pe Transalpina, la Stâna Ștefanu

-

Tenismena Simona Halep a poposit luni, pentru câteva zeci de minute, la Stâna Ștefanu, pe Transalpina. Halep a fost servită cu deja celebrul tocan de Novaci și cu bulz. Sportiva a făcut poze cu fanii, care s-au bucurat că au întânit-o.Transalpina este cel mai înalt drum din România și atrage anual sute de mii de turiști.

Simona Halep se află acum pe locul 8 WTA , după ce a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului parizian Roland Garros.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...