20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDouă vagoane ale trenului IR 1596 Craiova - Bucureşti Nord au deraiat. Planul Roşu de Intervenţie, activat

Două vagoane ale trenului IR 1596 Craiova – Bucureşti Nord au deraiat. Planul Roşu de Intervenţie, activat

-

UPDATE: O persoană a fost rănită, marţi, în accidentul feroviar produs pe ruta Craiova-Bucureşti. Două vagoane din trei ale trenului IR 1596 au deraiat, informează ISU Teleorman.

„Până în acest moment, o singură persoană, conştientă, cooperantă, acuză un traumatism la nivelul spatelui, motiv pentru care a primit primul ajutor calificat şi a fost transportată către unitatea de primiri urgenţe. Este vorba despre o femeie de aproximativ 36 de ani. Se face evaluarea tuturor persoanelor la faţa locului. Au fost mobilizate forţe importante (…). Până în acest moment avem o singură victimă confirmată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, la Digi24.

Două vagoane ale trenului IR 1596 Craiova – Bucureşti Nord au deraiat. Incidentul s-a petrecut marţi seară, la intrarea în Atârnaţi, judeţul Teleorman, conform news.ro.

Potrivit CFR SA, în tren s-ar afla circa 200 de călători. Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară este oprită la această oră pe relația Roșiori – Atârnați, firul II, din cauza deraierii a două vagoane din compunerea trenului IR 1596.

Trenul 1596, care circulă în relația Craiova – București Nord, a plecat din stația Roșiori la ora 16:14, iar la ora 16:24 mecanicul a anunțat telefonic dispeceratul de circulație faptul că, în zona semnalului de intrare în stația Atârnați, pe firul II, au deraiat ultimele două vagoane din compunere garniturii.

În tren sunt circa 200 de călători

Din primele informații, în tren sunt circa 200 de călători, iar echipele de intervenție ale SRCF Craiova urmează să ajungă la fața locului.

Celelate trenuri, care tranzitează stația Atârnați, vor fi trasate să circule pe firul I, din ambele sensuri”, potrivit CFR SA.

Citeşte şi: Adolescent, lovit de o mașină când traversa strada pe o trotinetă electrică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Klaus și Carmen Iohannis au participat la recepția oferită...

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri seară, împreună cu...

ȘTIRI GdS