20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiAdolescent, lovit de o mașină când traversa strada pe o trotinetă electrică

Adolescent, lovit de o mașină când traversa strada pe o trotinetă electrică

Un adolescent a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o trecere de pietoni pe o trotinetă electrică în Drobeta-Turnu Severin. Băiatul de 15 ani a fost lovit de o mașină condusă de o femeie de 31 de ani.

„Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, pe 11 iunie, ora 12.52, de o femeie de 31 de ani cu privire la faptul că la intersecția bulevardului Mihai Viteazu cu strada Orly, s-a produs un accident rutier cu victime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, din cercetările efectuate au stabilit că, un tânăr de 15 ani, la intersecția bulevardului Mihai Viteazu cu strada Orly ar fi traversat trecerea de pietoni pe trotineta electrică și a fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 31 de ani“, potrivit IPJ Mehedinţi.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Atât conducătorul trotinetei, cât și șoferița au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Olt: Tânăr prins la volan cu o alcoolemie de 1,03 mg/l

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS