16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCine va elabora studiile de fezabilitate pentru loturile 2 și 4 ale drumului de mare viteză Filiași–Lugoj

Cine va elabora studiile de fezabilitate pentru loturile 2 și 4 ale drumului de mare viteză Filiași–Lugoj

Astăzi au fost desemnaţi câștigătorii contractelor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construcției loturilor 2 și 4 ale drumului de mare viteză Filiași–Lugoj, a anunţat Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-o postare pe facebook.

„Câștigătoarea contractului pentru lotul 2 (Drobeta Turnu Severin – Domașnea), cu o lungime de aproximativ 65 km, este Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS INTERNATIONAL S.A.S. – PRIMACONS GROUP SRL – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL – ECO GEODRUM SRL.

Valoarea contractului este de 35,78 milioane de lei, fără TVA iar durata acestuia este de 28 luni.

Câștigătoarea contractului pentru lotul 4 (Cransebeș – Lugoj), cu o lungime de aproximativ 50 km, este INPRO MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ.

Valoarea contractului este de 12,11 milioane de lei, fără TVA, iar durata este de 20 luni“, a precizat Cristian Pistol.

Semnarea ambelor contracte va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Prin aceste Studii de Fezabilitate se va stabili inclusiv dacă profilul drumului de mare viteză Filiași-Lugoj (230 km) va fi de Drum Expres sau de Autostradă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS