8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe suplimentează banii pentru exproprierile proprietarilor din Pielești și Robănești, pe unde trece Drumul Expres

Se suplimentează banii pentru exproprierile proprietarilor din Pielești și Robănești, pe unde trece Drumul Expres

În ședința de Guvern se va aproba proiectul de hotărâre pentru suplimentarea fondurilor pentru exproprierile proprietarilor aflați pe coridorul Drumului Expres Craiova-Pitești.

Proiectul se referă la suplimentarea pe anul 2022 a sumei prevăzute ca justă despăgubire aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 625/2020 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ,,Drum Expres Craiova-Piteşti şi legăturile la drumurile existente”, tronsonul 1, aflate pe raza localităţilor Pieleşti şi Robăneşti, din judeţul Dolj.

De asemenea, pe agendă este și proiectul pentru modificarea si completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 518/2020 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ,,Autostrada Sibiu Piteşti” Secţiunea 4, aflate pe raza localităţilor Tigveni şi Curtea de Argeş din judeţul Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS