16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii nu se grăbesc să ridice tichetele de masă care le revin după vaccinare

Craiovenii nu se grăbesc să ridice tichetele de masă care le revin după vaccinare

Craiovenii care s-au vaccinat anti COVID-19 nu s-au înghesuit să-şi ridice tichetele de masă. Ieri, până la ora prânzului, intraseră în posesia tichetelor de masă aproximativ 40 de persoane.

În prima zi în care a început distribuirea tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate anti COVID-19, la casieria Sălii Polivalente din Craiova au ajuns aproximativ 40 de persoane. E semn că oamenii nu se grăbesc din prima zi să ridice tichetele de masă care le revin după vaccinare. Primăria Craiova a anunţat în după-amiaza zilei de marţi că toate persoanele vaccinate în schemă completă în centrele de vaccinare din Craiova începând din data de 04.09.2021 primesc tichete. „În jur de 40 persoane au ridicat tichetele de masă. Vom da tichete de masă tuturor celor care se încadreaza în condiţii Dacă stocul de tichete se epuizează mai solicităm”, a spus un reprezentant al Primăriei Craiova.
Trebuie menţionat că tichetele de masă sunt în valoare de 100 de lei. Acestea se vor elibera doar pe baza adeverinței de vaccinare și a actului de identitate.


Vor primi tichete de masă doar craiovenii care s- au vaccinat anti COVID-19 cu schemă completă în centrele de vaccinare din municipiul Craiova începând din data de 04.09.2021. Ce înseamnă schema completă? Persoana vaccinată a făcut: doza I de vaccin Johnson&Johnson (Janssen); 2 doze de vaccin Pfizer (Comirnaty); 2 doze de vaccin Moderna (Spikevax); 2 doze de vaccin AstraZeneca (Vaxzevria).Acordarea alocației de hrană sub forma tichetelor de masă este un mic bonus prin care populaţia era încurajată să se vaccineze.
Persoanele care îndeplinesc aceste condiţii mai au la dispoziţie peste două săptămâni. Acestea pot ajunge până la data de 23 septembrie, între orele 09.00-14-00 la casieria Sălii Polivalente din Craiova şi să ridice tichetele care le revin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS