10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn minor a dispărut din comuna Călărași

Un minor a dispărut din comuna Călărași


Un minor de 10 ani, din comuna Călărași, a dispărut de acasă, ieri după amiază, iar familia a sesizat Poliția Dăbuleni prin apel de urgența 112.

Tatăl băiatului, de 35 de ani, din comuna Călărași, a anunțat că Adrian Ionuț Velcea, fiul său, a plecat, în jurul orei 14.00, cu bicicleta pentru a se juca cu alți copii şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente:

  • înălţime 1,50 m,
  • aproximativ 30 de kg,
  • părul negru, tuns scurt.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

În continuarea activităţilor de căutare privind dispariţia minorului Velcea Adrian Ionuţ, în această dimineaţă, pe malul Dunării, în zona localităţii Călaraşi, într-o zonă împădurită, au fost găsite o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia minorului.

Echipele de poliţişti aflate la faţa locului au primit sprijinul voluntarilor din comuna Călărași și a jandarmilor din cadrul I.J.J. Dolj pentru efectuarea căutării, pe mal, în zona pădurii.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS