12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Minori bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținuți

Craiova: Minori bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținuți

Polițiștii Secției nr. 2 Craiova, au reținut, ieri, pentru 24 de ore doi minori de 15 și 16 ani, ambii din municipiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În dimineața zilei de 1 aprilie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 54 de ani, din municipiul Craiova, că, în noaptea de 31.03-01.04.2022, persoane necunoscute, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din municipiu, de unde ar fi sustras suma de 1.500 de lei.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova – Compartimentul Investigații Criminale, au fost identificați trei minori de 13, 15 și 16 ani, toți din municipiu, bănuiți de comiterea furtului.

În urma probatoriului administrat, ieri, față de minorii de 15 și 16 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS