3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean prins la volan cu o alcoolemie de 1,34 mg/l

Craiovean prins la volan cu o alcoolemie de 1,34 mg/l

Un craiovean a fost prins la volan cu o alcoolemie foarte mare, în timp ce conducea în cartierul Brazda lui Novac.

În seara zilei de ieri, 7 mai, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Craiova, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au oprit pentru control, pe strada Brazda lui Novac la intersecţia cu bulevardul Dacia, din Craiova, un autoturism  la volanul căruia se afla un bărbat de 46 de ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest. Acesta a indicat o concentraţie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul respirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, cercetările continuă, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competente.

37 de permise reținute în 24 de ore, în Dolj

Polițiștii doljeni au mai prins în trafic și alți șoferi care au încălcat legea. „În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Dolj au constatat 13 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, polițiștii au aplicat peste 280 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 98.000 de lei. Ca măsuri complementare au reținut 37 de permise de conducere. De asemenea, au retras 9 certificate de înmatriculare“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Citește și: Prins fără permis, RCA și ITP, după ce poliția l-a urmărit în trafic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS