12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCâştigătorul Tombolei Abonaţilor din luna august

Câştigătorul Tombolei Abonaţilor din luna august

Câştigătorul Tombolei Abonaţilor pentru luna AUGUST 2021 este PARASCHIV CONSTANTIN, din comuna Cârcea, str. Izvorului.

Câştigătorul este rugat să ia legătura cu redacţia Gazeta de Sud pentru a afla cum poate intra în posesia premiului, un sejur de două nopţi cu mic dejun inclus, pentru două persoane, la Hotel Valea Cu Peşti Transfăgărăşan Arefu.

Vă reamintim că Tombola Abonaţilor la Gazeta de Sud continuă şi în luna septembrie. Cititorii care încheie un abonament pentru luna septembrie la cotidianul nostru pot câştiga un espressor Lavazza EP Mini Bianca + 100 de capsule Lavazza Crema e Aroma. 

Abonații care au contractat abonamentele prin Birourile de Mică Publicitate ale Gazetei de Sud sau direct de pe site – www.gds.ro/aboneaza-te – sunt înscriși automat la „Tombola Abonaților“.

Pentru abonamentele contractate la oficiile Poștei Române sau factorii poștali, participanţii la „Tombola Abonaților“ trebuie să trimită pe adresa: Câmpia Islaz, nr. 97A, Craiova, Dolj sau prin e-mail, la adresa [email protected], numele complet, seria și numărul cărții de identitate, adresa, un număr de telefon, dar și dovada contractării abonamentului (copie după chitanță).

Succes!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS