3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljArestați pentru trafic de droguri de risc

Arestați pentru trafic de droguri de risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au documentat activitatea a 4 bărbați, bănuiți de trafic de droguri de risc. Pe numele lor, au fost emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Polițiștii Serviciului Antidrog – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat, pe 31 martie, șapte percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Au fost ridicate doze de canabis

În urma perchezițiilor, au fost ridicate doze de canabis, precum și instrumente și dispozitive de mărunțire și porționare.

Șapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii.

4 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore

Urmare a probatoriului administrat, 4 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități, au participat și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, precum și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj și ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS