12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reținut după ce a condus băut și fără permis

Dolj: Reținut după ce a condus băut și fără permis

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Bucovăț au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.

Din cercetările efectuate de polițiști, cel în cauză, în timp conducea un autoturism pe DJ 552 pe raza comunei Bucovăț, din direcția Craiova cătreTerpezița, ar fi acroșat un autoturism condus de un bărbat din Craiova, care circula din sens opus, provocându-i avarii, după care și-ar fi continuat deplasarea.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier, ca fiind un bărbat, de 27 de ani, din comuna Terpezița.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de  conducerea unui vehicul  fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS