13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBalamucul administrativ de la Craiova continuă. Consilierii locali PNL și USR-PLUS nu participă la ședință

Balamucul administrativ de la Craiova continuă. Consilierii locali PNL și USR-PLUS nu participă la ședință

-

Balamucul administrativ de la Craiova continuă. Așa cum se anticipa, consilierii locali PNL și USR-PLUS, care formează majoritatea în Consiliul Local Craiova, nu vor participa la ședința convocată pentru astăzi de primarul în funcție al municipiului.

Aceștia au organizat o conferință de presă în care au expus motivele pentru care nu se prezintă. La conferinţă au participat toţi consilierii municipali şi liderii locali ai PNL, USR şi PLUS. Vezi mai sus VIDEO cu declaraţiile lui Marian Vasile, consilierul local PNL propus pentru funcţia de viceprimar al Craiovei.

Consilierii de dreapta au precizat că ședința convocată de primar nu este legală și susțin că vor participa la ședința pe care au convocat-o pentru luni, 16 noiembrie. Prin absența acestora, la ședința de astăzi au fost prezenți doar 9 consilieri, dintre cei care au depus jurământul în şedinţa de constituire din 30 octombrie. Din acest motiv nu s-a întrunit cvorumul necesar, iar ședința convocată la dispoziția primarului nu s-a ținut.

De astăzi, Craiova are primarul ales. Lia Olguța Vasilescu a depus jurământul în camera de consiliul, în fața judecătorului delegat, şi şi-a intrat în atribuţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS