12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei doljeni au fost prinși băuți la volan

Trei doljeni au fost prinși băuți la volan

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control un bărbat de 34 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe strada Rîului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul  auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În noaptea de 29-30 iunie,  poliţişti din cadul Poliţiei Oraşului Segarcea au depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Daneţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moşnenilor, din comuna Valea Stanciului, deşi se afla sub sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot azi noapte,  poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Bârca și Măceșu de Jos au depistat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Bârca, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, în comuna Bârca, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS