10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPremieră la Biblioteca Județeană din Craiova. Se va difuza înregistrarea spectacolului "Văduva Veselă"

Premieră la Biblioteca Județeană din Craiova. Se va difuza înregistrarea spectacolului „Văduva Veselă”

Premieră la Biblioteca Județeană din Craiova. Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” difuzează, în premieră pentru România, înregistrarea spectacolului „Văduva Veselă”, a cărui premieră a avut loc la Opera de Stat din Viena, în anul 1999, anunță instituția din subordinea CJ Dolj.

Spectacolul, interpretat în limba germană, a fost pus în scenă în regia lui Andrei Şerban, sub conducerea dirijorului John Elliott Gardener. „Văduva veselă” este o operetă în trei acte, compusă de Franz Lehar, pe libretul de Victor Leon şi Leo Stein.

Premieră la Biblioteca Județeană din Craiova

Spectacolul va putea fi vizionat în premieră luni, 13 aprilie 2020, la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” şi pe contul de Youtube – Biblioteca Aman, la acceaşi oră, precum şi pe pagina de Facebook a Muzeului Cărţii şi Exilului Românesc, marţi, 2 aprilie 2020, începând cu ora 11.00.

Vizionarea spectacolului „Văduva Veselă” le este oferită utilizatorilor Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” în cadrul activităţii „Să îl (re)descoperim şi să îl (re)vedem pe Andrei Şerban”, una dintre numeroasele activităţi incluse în proiectul „Citim împreună. Rămânem împreună. Stăm acasă!”, se arată în comunicatul instituției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS