1 C
Craiova
vineri, 27 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Premieră la Biblioteca Județeană din Craiova. Se va difuza înregistrarea spectacolului "Văduva Veselă"

Premieră la Biblioteca Județeană din Craiova. Se va difuza înregistrarea spectacolului „Văduva Veselă”

Premieră la Biblioteca Județeană din Craiova. Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” difuzează, în premieră pentru România, înregistrarea spectacolului „Văduva Veselă”, a cărui premieră a avut loc la Opera de Stat din Viena, în anul 1999, anunță instituția din subordinea CJ Dolj.

Spectacolul, interpretat în limba germană, a fost pus în scenă în regia lui Andrei Şerban, sub conducerea dirijorului John Elliott Gardener. „Văduva veselă” este o operetă în trei acte, compusă de Franz Lehar, pe libretul de Victor Leon şi Leo Stein.

Premieră la Biblioteca Județeană din Craiova

Spectacolul va putea fi vizionat în premieră luni, 13 aprilie 2020, la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” şi pe contul de Youtube – Biblioteca Aman, la acceaşi oră, precum şi pe pagina de Facebook a Muzeului Cărţii şi Exilului Românesc, marţi, 2 aprilie 2020, începând cu ora 11.00.

Vizionarea spectacolului „Văduva Veselă” le este oferită utilizatorilor Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” în cadrul activităţii „Să îl (re)descoperim şi să îl (re)vedem pe Andrei Şerban”, una dintre numeroasele activităţi incluse în proiectul „Citim împreună. Rămânem împreună. Stăm acasă!”, se arată în comunicatul instituției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin...

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu...

ȘTIRI GdS

Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer...

O femeie de 44 de ani din Craiova a ajuns la spital după ce a fost accidentată de o mașină pe o...

Amendați de către Garda de Mediu pentru arderea deșeurilor

Garda de Mediu a depistat mai multe persoane fizice și juridice care ardeau deșeuri. Acestea au fost amnedate Ca...
00:00:26

Craiova poluată: Termo spune că fumul iese pe coș...

Mai mulți craioveni s-au mobilizat și au trimis pe adresa redacției imagini și clipuri legate de poluarea din ultima perioadă.

Craiova poluată: După ce a zis ca nu a...

După ce joi comisarul șef al Gărzii de Mediu Dolj a spus că reprezentantul instituției pe care o conduce „nu a găsit...

Restricții de circulație în Craiova, pentru predarea buletinelor de...

Primăria Craiova a anunţat că, începând cu data de 6 decembrie, ora 18.00, până pe data de 7 decembrie, ora 8.00, se închide...

Pompierii doljeni au intervenit la mai multe incendii

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate...