32.9 C
Craiova
marți, 28 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateCoronavirus. Primăria Mischii va cumpăra 1.000 de măști pentru localnici

Coronavirus. Primăria Mischii va cumpăra 1.000 de măști pentru localnici

Primăria Mischii va cumpăra 1.000 de măști pentru protecție pe timpul pandemiei de coronavirus. Anunțul a fost făcut de primarul comunei, care a precizat că propunerea a fost discutată în Comitetul Local pentru Situații de Urgență și aprobată în Consiliul Local Mischii.

„Este vorba de 1.000 de măşti, care vor fi atribuite gratuit populației, urmând ca în funcție de cum vor evolua îmbolnăvirile să suplimentăm achizița lor, dacă este cazul. Măștile le vom da oamenilor pentru a le folosi când ies în afara locuinței. Din păcate, nu avem de unde achiziționa mănuși. În perioada următoare, vom căuta și alte soluții pentru a veni în sprijinul comunității în lupta cu Covid-19. Sper și îmi doresc din suflet să trecem cu bine peste această încercare“, a spus Gheorghe Popa, primarul comunei Mischii.

Potrivit primarului, în comuna Mischii sunt 11 persoane izolate la domiciliu, care au revenit din țări afectate de pandemia de coronavirus, dar nu există nici un caz de îmbolnăvire cu Covid-19 și nici suspiciuni de îmbolnăvire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS