14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetați pentru furtul unui autoturism

Dolj: Cercetați pentru furtul unui autoturism

Polițiștii doljeni au identificat 2 tineri de 22 și 23 de ani, din Unirea, bănuiți de comiterea unui furt de autoturism, conducerea unui vehicul fără permis și având numere de înmatriculare false.
De asemenea, polițiștii au recuperat și restituit persoanei vătămate autoturismul furat.

În cursul zilei de ieri, 9 martie, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 8/9 martie a.c., persoane necunoscute au sustras un autoturism ce se afla parcat în dreptul unui imobil din localitate.
Polițiștii au demarat cercetările și au transmis datele obținute în urma verificărilor efectuate la fața locului, către celelalte subunități de poliție.
Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiști din cadrul Postului de Poliție Unirea au depistat, în trafic, prin comună, un tânăr de 23 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui autoturism, ce avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au găsit plăcuțele de înmatriculare ce aparțineau vehiculului al cărui furt fusese sesizat anterior.
Totodată, polițiștii au recuperat și restituit persoanei vătămate autoturismul sustras, acesta fiind găsit parcat în curtea unui imobil din comuna Moțăței.
Până în prezent, polițiștii au stabilit că furtul ar fi fost comis de 2 tineri de 22 și 23 de ani, din Unirea, ambii fără permis de conducere.
Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul cu numere false și fără a deține permis de conducere, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS