10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi băuţi la volan. S-au ales cu dosare penale

Doljeni prinşi băuţi la volan. S-au ales cu dosare penale

Poliţiştii din Băileşti au oprit, ieri, pentru control pe DJ 561 A, un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Galicea Mare.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, poliţiştii din Desa şi Poiana Mare au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din Poiana Mare care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză nu deţinea permis de conducere.

Bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi noapte, poliţişti rutieri din Segarcea au depistat un tânăr de 21 de ani, din Calopăr, în timp ce conducea un autoturism prin Segarcea, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au  prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor trei doljeni prinşi băuţi au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS