13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdrian Prisnel: "USR Dolj susţine ideea unui candidat unic anti-PSD la Primăria Craiova"

Adrian Prisnel: „USR Dolj susţine ideea unui candidat unic anti-PSD la Primăria Craiova”

„Colegii mei susţin acest demers şi îl consideră necesar. În consecinţă, invit public liderii partidelor care s-au poziţionat explicit anti-PSD la un dialog formal, în scopul de a definitiva o strategie comună pentru alegerile locale din iunie 2020”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Deputatul USR de Dolj Adrian Claudiu Prisnel a anunţat vineri pe pagina sa de Facebook că filiala pe care o conduce susţine ideea unui candidat unic al Opoziţiei împotriva PSD la Primăria Craiova. “USR Dolj consideră că desemnarea unui candidat unic al partidelor anti-PSD este singura soluţie prin care putem impune la Craiova un primar cinstit şi competent.

Săptămâna aceasta, am consultat membrii filialei cu privire la oportunitatea demarării de discuţii formale cu liderii celorlalte partide pentru a găsi o strategie comună pentru alegerile locale din 2020. Peste 90% din colegii mei susţin acest demers şi îl consideră necesar. În consecinţă, invit public liderii partidelor care s-au poziţionat explicit anti-PSD la un dialog formal, în scopul de a definitiva o strategie comună pentru alegerile locale din iunie 2020”, a scris acesta pe reţeaua de socializare. Adrian Prisnel mai spune că oraşul merită “un primar cinstit şi competent, aşa cum nu a avut în 30 de ani de PSD”, mai ales că acum “există suficientă dorinţă de schimbare în comunitate”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS