Acasă Local Dolj Zece elevi au devenit jandarmi pentru o zi

Zece elevi au devenit jandarmi pentru o zi

-

Jandarmii doljeni au fost, astăzi, gazdele a zece elevi din cadrul Şcolii Gimnaziale Sadova, în cadrul proiectului educativ Terre des homes – „Ziua Ştafetei – acum decid eu”, 2019.

Elevii şi-au exprimat dorinţa de a deveni jandarmi. Ei au petrecut câteva ore în mijlocul jandarmilor doljeni, ocazie cu care au fost familiarizaţi cu principalele activităţi desfăşurate. Le-a fost expusă tehnica din dotare folosită în îndeplinirea misiunilor curente şi cea din dotarea structurii antiteroriste şi au efectuat un tur al unităţii.
La finalul activităţii, cei 10 elevi au primit diplome pentru interesul manifestat faţă de instituţia Jandarmeriei şi misiunile pe care aceasta le desfăşoară zilnic pentru liniştea cetăţenilor.

Această zi promovează modelele masculine pozitive, bărbaţii care, prin puterea exemplului, influenţează în bine atât dezvoltarea întregii societăţi cât mai ales pe cea a băieţilor cărora le sunt mentori, arătându-le acestora care sunt adevăratele valori, caracterul şi responsabilităţile unui bărbat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un deținut a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă

Un bărbat de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.