22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTraian Berbeceanu îşi lansează cartea în Craiova

Traian Berbeceanu îşi lansează cartea în Craiova

Traian Berbeceanu îşi lansează bestsellerul „Radiografia unei mârşăvii judiciare”, miercuri, de la ora 17.00, la Mall ElectroPutereParc în Craiova. Volumul cuprinde memoriile recente ale unui poliţist angajat în lupta împotriva crimei organizate din România. Din funcţia de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu a trăit evenimente care merită consemnate de istoria contemporană şi care constituie o mărturie asumată în totalitate de către autor.

Evenimentul va fi moderat de jurnalistul Mihai Firica si va avea loc în Mall ElectroPutereParc Craiova, vizavi de Cafeneaua Mon’Soon. Acesta va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea va fi liberă.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, care are competenţă în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din judeţul Hunedoara, denumită „Hidra”. Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activităţi de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara. De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat în fiecare an primul loc pe ţară în competiţia cu structurile similare. Supranumit „Comisarul Cattani”, Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti din România, recunoscut pentru integritate şi eficienţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS