12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSoarta gazonului de pe "Oblemenco" va fi decisă pe 2 octombrie

Soarta gazonului de pe „Oblemenco” va fi decisă pe 2 octombrie

Soarta gazonului de pe „Oblemenco” urmează să se afle miercuri, 2 octombrie. Asta după ce primarul Craiovei, Mihail Genoiu, împreună cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții și constructorul responsabil de schimbarea gazonului și-au dat întâlnire în incinta stadionului.

,,Am discutat de la ora 11 cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii, cu reprezentantul constructorului si cei de la club, vizavi de toate posibilităţile de a pune la punct cele mai bune condiţii pentru gazonul de pe,,Ion Oblemenco”. Constructorul şi-a luat toate informaţiile despre starea gazonului si ne-a dat un termen până miercuri, pentru a transmite către CNI dacă va face lucrările sau nu”, a declart Mihail Genoiu.

În situaţia în care constructorul va da un răspuns negativ vizavi de această construcţie, primăria va stabili împreună cu CNI să recupereze contravaloarea garanţiei și să facă posibilă schimbarea urgentă a gazonului.

Au fost discuții lungi pe tema gazonului, iar acum Primăria, CNI și Clubul sportiv nu trebuie decât să aștepte decizia constructorului de pe 2 octombrie, dacă se va bate sau nu palma în ceea ce privește gazonul arenei din Bănie.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS