15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljActivitate sportivă pentru craioveni în Parcul Romanescu

Activitate sportivă pentru craioveni în Parcul Romanescu

Asociația pentru Tineri STREETS organizează mâine, între orele 18.00 – 19.15, în Parcul Nicolae Romanescu, zona Foișorul Fanfarei, o activitate sportivă. Proiectul „Sănătate prin mişcare” le oferă tinerilor craioveni posibilitatea să facă mişcare într-un mod organizat. Aici tinerii pot socializa, se pot informa, descoperind plăcerea de a face mişcare, alături de alţi tineri cu procupări similare.

Timp de o oră, tinerii craioveni vor face mișcare alături de un antrenor autorizat, familie, prieteni. Totodată vor primi pliante cu beneficiile mişcării şi cum pot adopta un stil de viaţă sănătos. Fiecare eveniment va consta în: 1 oră de activități fizice precedată de 10 minute de informare despre proiect, finanțator și importanța mișcării.

Tinerii participanţi vor fi mai deschisi faţă de mişcare, vor manifesta mai multă încredere în ei înşisi şi în potenţialului lor, vor înlătura barierele de comunicare cu o categorie de tineri pe care au tendinţa să o excludă, vor știi să promoveze mişcarea ca o alternativă la consumul excesiv de internet, vor înțelege locul, rolul și importanța mişcării în formarea personalităţii lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS