17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIdentificat după ce a părăsit locul accidentului

Identificat după ce a părăsit locul accidentului

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au identificat un bărbat de 38 de ani, din Plenița, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii rutieri au fost sesizați pe 5 august, de către reprezentanții unui spital din Craiova, că, la unitatea medicală se prezentase o femeie de 60 de ani, din municipiu, care prezenta traumatisme la o mână și un picior, specifice unui accident rutier.
Victima nu a putut da detalii cu privire la ceea ce se întâmplase, însă, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că femeia ar fi fost lovită de un autoturism, în zona intersecției dintre străzile Iancu Jianu și Nicolae Titulescu.
Ulterior, polițiștii au identificat și persoana bănuită de producerea acestui accident, un bărbat de 38 de ani, din Plenița.
Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS